ÇEYİZ ALIŞVERİŞİİİMM

eveeettt :)yaş 20 olunca çeyize de başlamak lazım diye düşündük anamla.ee n alalım derken bi haftada bunlar çıktı :)yine benim için çok iyi oldu bu kadarını bile beklemyodum kendimden.hatay da yağmur durmuyor havalar düzelir düzelmez nevresim takımı battaniye ve pike takımı alcam inşallah :)bu arada güvendiğiniz memnun oldğunuz markaları önerirseniz sevinirimm :)  3 lü saklama kaplarım ve salata kayıklarım porselen :)indirimde gördüm ve günlük kullanım için uygun diye düşündümm
 kahvaltı amerikan servis takımını avondan aldımm.keçeden yapılmş 6 kişilik bu da renkli masalar da çook güzel olcakkk :)

 ekmekliğimmm :)
 banyo havlu takımı bamboo kumaş.şu an bamboo lar çok ilgi görüyor.bnde çok beğenerek aldım harınıda görürüm inşallah :)
banyo li,flerimmm nasıll:) daha almayı düşünyoruyorumm bu kadar yetmez güzel model bulur bulmaz hemen alcamm.

10 yorum:

  1. Canım kardeşim,
    herşey çok güzel.
    Umarım seni anlayan, seninde kendisini anladığın kişiyle beraber, mutluluğunuzun ebedî süreceği yuvanızda tüm bu çeyizini hayırlarda kullanırsın.
    ne uzuuuun oldu.
    kısaca güle güle kullan:)zamanı gelince tabii:)

    YanıtlaSil
  2. allah razı olsun kardeşimmm :)rabbim layığıyla sevmeyi sevilmeyi nasip ederse güzel bir yuvam olrsa inşallah alınanların bi anlamı olcak.huzurumuz daim olsun kafi :)teşekkür ediyorummm :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba gercekten cok iyi yapmissiniz simdiden baslamakla , benim eylulde dugunum var ve bende 2 senedir aliyorum ceyiz ve suanda hemen hemen herseyim bitti sadece cop kovasi vs eksikler kaldi cok rahatlik oluyor. Nevresim takimi konusuna gelirsek ben cogunu english home'dan aldim renkleri olsun dokusu olsun cok guzel kullanan arkadaşlarimda cok memnun onun disinda 2 takimda taç'tan aldim insallah memnun kalirim. Size de tavsiye ederim iyi gunlerde kullanmaniz dileğiyle. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba neşeli günler :)çok zahmetli bi iş oldğunu yakınlarm söyledi kazancımız da boşa gitmesin dye başladık almaya.önceden gyim kuşam için harcarken artık tabak çanak bakar oldumm çokk garipp :)mutlu olyorum aldıkça benim diyorumm:)taçı öneren oldu inşallah en kısa zamnda eksikleri almaya devamm :)

      Sil
  4. blogunuzu çok beğendim :))
    takipteyim :))

    yeni aldıklarınız hayırlı olsun...güle güle kullanın inşallah........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah razı olsun teşekkür ediyorumm gurme şirine :)

      Sil
  5. Is wonderful your blog and beautiful your work, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    YanıtlaSil
  6. Thank you very much yours :)

    YanıtlaSil
  7. Aldıkların çok güzel, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bende Taç'ı önericem ve bulunduğun yerde varsa Tepe Home'da çok farklı şeyler bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim aslı hanımm :)malesef tepe home yok :( ama taç alcam gibi kullanan herkez çok memnun

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...