Yeni Dikiş odasından kocaman mutluluklar

Selamün aleyküm biriciklerimm Rabbim hafta sonunuzu hayırlı Musmutlu etsin inşallah.Çok şükür uzun bi aradan sonra Dikiş makinama ve yeni bir Dikiş odasına kavuştum 🎀🎀 şu an bunun verdiği Mutluluğu sizlere anlatamam benim gözbebeği pffafım me kadar özelmiş meğer burnumda tütmüş ben anlayamamışım inşallah cicilerimizle burda Olacağız 😊😊 önce bana sonra da sizle mutlu günler diliyorum Görüşmek üzere 🙆🙌

9 yorum:

  1. Hayırlı olsun dikiş makineneiz,odanız.Keyifle dikin İnşAllah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Serpil hanım çok teşekkür ederim

      Sil
  2. Hayırlı olsun hadi bakalım beklemedeyiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim inşallah fikirlerimi güzel bir şekilde ortaya çıkarabilirim

      Sil
  3. çok güzel olmuş dikiş odan bayıldım Ayşecim. ne güzel ilhamlar gelir sana burada. :)) hayırlı olsun huzurla dik inşaAllah sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aleyküm selam canım.. selamını okumamışım özür diliyorum. makinende çok güzelmiş maşaAllah! hiç bir makineyi pafa değişmem makinelerin hası. önceki makinem paftı benim 15 sene hiç sorun yaşamadım. meryem düşürüp kırınca brother aldım o da iyi ama pafın yerini tutmaz gibi geldi bana. hayırlı olsun makinende güzel günlerde kullan dikip paylaşırsın bizlerle inşaAllah görüşmek üzere, selamlar benden de. :))

      Sil
    2. çokk çokk teşekkür edrim ablacımm benimm allah razı olsun başladık bişeyer yapmaya yakında yeni postla burdayım inşallah :) paff konuusnda kesinlikle sonuna kadar haklısın 2 yıl oldu çok şükür tık etmedi :) aman nazar değmesin inşallah uzun uzun yıllar kullanmak nasip olur inşallah benden de çok selamlar en güzele emanetsiniz :)

      Sil
  4. Harika fotograflar ve harika bir ortam. Cok guzel. Blog kesif etkinliginde rastladim blogunuza. Ben de bloguma bekliyorum. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için takipteyim inşallah sevgillr

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...